Raymond si Constantina au primit cadouri din partea telespectatorilor!

Vineri, 18 Octombrie 2013, 14:52

Toata povestea de dragoste dintre cei doi concurenti a fost scrisa in versuri de o telespectatoare din Londra, care a atasat textul unui superb buchet de flori.

Vezi canalul EXCLUSIV "Mireasa pentru fiul meu" pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

Nicolae și mama lui, salvați de ceilalți concurenți. Cei doi rămân în competiție

Nicolae și mama lui rămân in competiția ”Mireasă pentru fiul meu” datorită colegilor și prietenilor din casă. Tensiunea până la aflarea rezultatului a fost foarte mare, doamna Maria având nevoie de un scaun.

Cătălina, cu lacrimi în ochi: ”Îi cer iertare mamei mele pentru tot ce i-am făcut!”

Tensiunile dintre Cătălina și Maria s-au amplificat odată cu intrarea Angelei în competiția ”Mireasă pentru fiul meu”. Cătălina și Nicolae sunt în pragul disperării.

Elly visează să aibă 3 copii alături de Cristian

Gestul care a scos-o din sărite pe mama lui Elly a fost când fiica eii a fost cerută în căsătorie de Cristian. Cei doi nu s-au lăsat descurajați, ba chiar concurenta visează să-i ofere mamei și câțiva nepoței.

Mirela Boureanu Vaida, discuție aprinsă cu Andrada: ”Să nu ne luăm peste picior! Mai multă grijă cu tonul pe care îmi răspunzi”

Discuție aprinsă între Mirela Boureanu Vaida și concurenta de la ”Mireasă pentru fiul meu”, Andrada. Totul a pornit de la plecarea din competiție a lui Radu.

Radu a plecat din casa ”Mireasă pentru fiul meu”!: ”Sunt conştient că vor fi consecințe. Mi le asum!”

Radu a luat o hotărârea drastică de a plecat din casa ”Mireasă pentru fiul meu”!. Fostul concurent riscă totul cu această decizie luată la nervi.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV