Raymond si Constantina au primit cadouri din partea telespectatorilor!

Vineri, 18 Octombrie 2013, 14:52

Toata povestea de dragoste dintre cei doi concurenti a fost scrisa in versuri de o telespectatoare din Londra, care a atasat textul unui superb buchet de flori.

Vezi canalul EXCLUSIV "Mireasa pentru fiul meu" pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

Concurenţii sunt revoltaţi că Maria i-a criticat pe Elly şi Cristian!

După ce Cristian a sărit gardul, Maria şi mătuşa lui Nicolae au făcut presupuneri legate de atitudinea lui!

Se va înfiripa o nouă idilă!? Ce spune Ana despre posibilitatea de a forma un cuplu cu Cristi

Nu s-a implicat în discuţii aprinse, a stat departe de tensiunile din casă, iar acum Cristi se declară îndrăgostit. Acesta a mărturisit că este îndrăgostit de Ana şi va face tot ce poate pentru a o cuceri. Recent, acesta i-a împletit părul Anei şi au încercat să se cunoască...

Cristian şi Radu, din nou în casă!? Cum au reacţionat concurenţii la această idee

S-au bucurat enorm la intrarea provizorie în casă a celor doi concurenţi, însă în spate, nici fetele şi nici băieţii nu sunt de acord cu această idee. Mai exact, ei sunt de părere că Radu şi Cristian ar trebui să primească o pedeapsă ca să revină în casă.

DECIZIE NEAŞTEPTATĂ: Cristian şi Radu, din nou în casă alături de concurenţi!

La o săptămână după ce au sărit gardul, Cristian şi Radu au intrat din nou în casă, alături de ceilalţi concurenţi. Când nimeni nu se aştepta, aceştia au revenit alături de iubitele lor, care i-au primit cu multă dragoste şi bucurie. De asemenea, ei au fost întâmpinaţi...

Nicu, fratele lui Andrei, intervenţie spumoasă! Ce i-a transmis doamnei Maria

Deranjat de afirmaţiile făcute de Maria la adresa lui Andrei, Nicu, fratele concurentului, a fost iritat de spusele acesteia şi a intervenit telefonic. El i-a transmis să înceteze cu toate aceste jigniri, pentru că nu îl cunoaşte pe Andrei.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV