Raymond, fratele fostei concurente, Vanessa, in competitia "Mireasa pentru fiul meu!"

Sambata, 31 August 2013, 18:53
Raymond are 22 de ani, locuieste in judetul Brasov si este student!

Articole pe aceeasi tema

Lăurica, distrusă de supărare: Regret că v-am dezamăgit!

A fost criticată intens din cauza situaţiei dintre ea şi Petru, iar acum Lăurica a izbucnit. Ea n-a reuşit să se abţină şi a început să plângă, după ce mama ei i-a spus să aibă grijă de ea şi să-l ignore pe Petru.

Şocant! Petru a sărit gardul!

Şi-a dorit cu ardoare să-şi găsească sufletul pereche, a plăcut-o pe Ana, însă aceasta nu l-a dorit lângă ea. Mai mult decât atât, după ce s-a folosit de Lăurica pentru a o face geloasă pe cealaltă concurentă şi a fost criticat de mama acesteia, el a luat o decizie radicală.

Mama Lăuricăi, critici aprige pentru fiica ei şi Petru! Ce le-a transmis!

A spus că a folosit-o pe Lăurica pentru a-i capta atenţia Anei, iar asta a stârnit o reacţie agresivă din partea mamei concurentei. Astăzi, ea i-a transmis fiicei sale să se descurce singură şi să nu mai vorbească despre fratele ei în emisiune. Mai mult decât atât, ea i-a spus...

Lăurica şi Ana, pornite împotriva lui Petru! De ce sunt fetele supărate

A recunoscut în direct că s-a folosit de Lăurica pentru a o face geloasă pe Ana, iar acum fetele s-au aliat împotriva lui Petru. Cele două fete au criticat aprig gestul lui Petru şi au mărturisit că sunt revoltate de ceea ce a putut să facă.

Momente incredibile pentru Carmen şi Dănuţ! Ce cadou au primit cei doi concurenţi

Au trecut prin situaţii dificile, însă au reuşit să le depăşească, iar acum Carmen şi Dănuţ trăiesc momente incredibile, căci îşi aniversează dragostea. Pentru că împlinesc câteva luni de când sunt un cuplu, cei doi au primit un cadou inedit, Mai exact, timp de câteva zile...

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV