Provocări inedite pentru concurenți! Cum și-au început aceștia anul 2014!

Marti, 7 Ianuarie 2014, 20:47

Concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o petrecere de Revelion fabuloasă. Însă, după ce au lenevit câteva ore, aceștia au fost provocați să ia parte la diverse activități.

Au făcut sport, au stat de vorbă cu psihologul Camelia Pătrășcanu și, unii dintre concurenți au primit mici cadouri.

Totuși, neînțelegerile nu au întârziat să apară. Ce s-a întâmplat, dar și ce evenimente au ”zdruncinat” din temelii cuplurile din Casă, află din clipul de mai sus!

Articole pe aceeasi tema

Haos la în platou! Mirela Boureanu Vaida apelează la fluier pentru a putea face ordine!

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a clacat! Cearta aprinsă dintre Nicolae, Cătălina, Angela și Maria a determinat-o pe Mirela Boureanu Vaida să apeleze la un fluier, pentru a putea face ordine în platou.

Angela: ”Pe Nicolae îl văd ca un ginere foarte rece față de mine”

Angela nu este mulțumită de comportamentul iubitului fiicei ei în competiția ”Mireasă pentru fiul meu”. Cu jumătate de gură, ea îl acceptă ca ginere pe Nicolae, dar mai afirmă și că - ”va fi un ginere foarte rece față de mine”.

Cuplul Cătălina - Nicolae este dezbinat: ”Dacă nu vă potoliți cu certurile, vă bat!”

Cuplul Cătălina și Nicolae este la marginea prăpastiei. Mărul discordiei dintre cei doi sunt mamele lor! În pauza de publicitate, Nicolae chiar și-a amenințat mama și iubita: ”Dacă nu vă potoliți cu certurile, vă bat!”

Cătălina, despre Maria: ”Nu este fericită când ne vede pe mine și pe Nicolae împreună!”

După fuga lui Nicolae, cea mai afectată a rămas mama lui. Cătălina a dezaprobat atitudinea Mariei, care a devenit extrem de irascibilă și de aici a pornit o discuție în contradictoriu între cele două.

Încercarea lui Carmen de a-l opri de Nicolae să sară gardul l-a enervat la culme de Dănuț!

Vestea că iubita lui a încercat să-l împidice pe Nicolae să sară gardul, l-a lovit ca un trăsnet pe Dănuț. Conflictele dintre el și Nicolae par interminabile, probabil de aici a apărut și reacția lui necontrolată.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV