Provocări inedite pentru concurenți! Cum și-au început aceștia anul 2014!

Marti, 7 Ianuarie 2014, 20:47

Concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o petrecere de Revelion fabuloasă. Însă, după ce au lenevit câteva ore, aceștia au fost provocați să ia parte la diverse activități.

Au făcut sport, au stat de vorbă cu psihologul Camelia Pătrășcanu și, unii dintre concurenți au primit mici cadouri.

Totuși, neînțelegerile nu au întârziat să apară. Ce s-a întâmplat, dar și ce evenimente au ”zdruncinat” din temelii cuplurile din Casă, află din clipul de mai sus!

Articole pe aceeasi tema

Maria, deranjată de atitudinea fiului său! Ce i-a reproşat lui Nicolae

Maşina pusă în joc i-a învrăjbit pe concurenţi, care au început să creeze fel şi fel de strategii, iar mama lui Nicolae s-a arătat deranjată de atitudinea fiului ei. Ea i-a reproşat acestuia că nu este o fire luptătoare, că ar trebui să se implice şi să încerce să obţină...

Tensiunea atinge cote maxime! Petru şi Marian, discuţii aprinse în urma probei pentru maşină

Cursa pentru câştigarea maşinii i-a învrăjbit pe concurenţi, iar Petru şi Marian au avut un schimb dur de replici. Cei doi s-au acuzat că se folosesc de orice mijloace pentru ca echipa lor să fie învingătoare.

Fosta iubită a lui Petru, acuzaţii incredibile: Când era treaz, eram sacul lui de box

Fosta iubită a lui Petru s-a întors şi a avut de făcut nişte mărturisiri incredibile. Ea a povestit că era dansatoare, pentru a-i plăti lui datoriile şi, mai mult de atât, când acesta era treaz, era extrem de violent, motiv pentru care îşi lua bătaie des.

Dezvăluirile INCENDIARE continuă! Petru, despre fosta iubită: Rămăsese însărcinată!

La scurt timp după ce a aflat că fosta iubită a făcut mai multe dezvăluiri, Petru a simţit nevoia să vorbească cu Ana, aşa că i-a povestit tot. El a mărturisit că fosta sa parteneră rămăsese însărcinată, însă a decis să renunţe la copil, pentru că se drogase prea mult şi...

Concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au apucat de fitness

"Total Crunch" este un aparat pentru fitness complet și eficient, cu ajutorul căruia se pot arde calorii și tonifia corpul într-un mod plăcut.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV