Provocări inedite pentru concurenți! Cum și-au început aceștia anul 2014!

Marti, 7 Ianuarie 2014, 20:47

Concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o petrecere de Revelion fabuloasă. Însă, după ce au lenevit câteva ore, aceștia au fost provocați să ia parte la diverse activități.

Au făcut sport, au stat de vorbă cu psihologul Camelia Pătrășcanu și, unii dintre concurenți au primit mici cadouri.

Totuși, neînțelegerile nu au întârziat să apară. Ce s-a întâmplat, dar și ce evenimente au ”zdruncinat” din temelii cuplurile din Casă, află din clipul de mai sus!

Articole pe aceeasi tema

Momente de colecţie în concurs: Fetele şi băieţii s-au distrat cum au putut mai bine!

La doar două săptămâni de la debutul competiţiei, fetele şi băieţii încep să lege prietenii strânse. Recent, ei au petrecut momente inedite şi s-au distrat la maximum.

Al doilea cuplu din concurs!? Lucian este convins că fata visurilor lui este...Elena!

La scurt timp după ce Cătălin şi Cristiana au anunţat că au decis să-şi acorde o şansă, Lucian, un alt concurent, pare tot mai hotărât să înceapă o relaţie cu Elena.

Elena, din nou în centrul atenţiei! Cu ce concurentă a intrat în conflict!

La doar o zi după ce a avut o ceartă aprinsă cu Simona, Elena a fost din nou în centrul atenţiei, după ce a schimbat mai multe replici dure cu Elly.

Maria a decis! Cine este concurenta pe care ar dori să o aibă ca noră!

A interacţionat cu toatele fetele din competiţie, le-a analizat în detaliu, iar acum Maria a decis. Cea care ar putea să-i facă fiul fericit este nimeni alta decât Simona.

Mamele, dezamăgite de băieţii lor! Ce s-a întâmplat între aceştia te va lăsa fără cuvinte!

În ciuda faptului că cel de-al patrulea sezon al emisiunii a debutat în urmă cu două săptămâni, tensiunea din casă e alarmantă. După conflictele dintre fete, mamele s-au arătat dezamăgite de băieţii lor.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV