Provocări inedite pentru concurenți! Cum și-au început aceștia anul 2014!

Marti, 7 Ianuarie 2014, 20:47

Concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o petrecere de Revelion fabuloasă. Însă, după ce au lenevit câteva ore, aceștia au fost provocați să ia parte la diverse activități.

Au făcut sport, au stat de vorbă cu psihologul Camelia Pătrășcanu și, unii dintre concurenți au primit mici cadouri.

Totuși, neînțelegerile nu au întârziat să apară. Ce s-a întâmplat, dar și ce evenimente au ”zdruncinat” din temelii cuplurile din Casă, află din clipul de mai sus!

Articole pe aceeasi tema

Carmen este deranjată de comparaţia pe care a făcut-o Dănuţ!

Dănuţ este dezamăgit de deznodământul relaţiei pe care a avut-o cu Carmen!

andreea mantea vorbeste, prin telefon

Adevărul a ieşit la iveală! Dezvăluirile incendiare privind vrăjile făcute de Cătălina

A fost acuzată şi criticată intens pentru că ar fi făcut vrăji, însă adevărul a ieşit la iveală. Cătălina a povestit totul despre ipostaza în care a fost surprinsă, mărturisind că după ce s-a certat cu Nicolae s-ar fi ascuns să fumeze o ţigară.

Acuzaţii INCREDIBILE la adresa Cătălinei! A făcut sau nu vrăji ca să-l cucerească pe Nicolae!?

Un mesaj venit de la o telespectatoare fidelă a emisiunii a stârnit tensiune în casă, după ce Cătălina a fost acuzată că ar fi făcut vrăji pentru a-i cuceri inima lui Nicoale. Mai exact, ea ar fi sustras o fotografie cu Lăurica şi un alt obiect şi ar fi spus un descântec în...

Marian, extrem de nemulţumit! Răstunarea de situaţie din clasament l-a derutat cumplit

La scurt timp după ce a aflat că pe locul al doilea în clasament s-au aflat Cătălina şi Nicolae, Marian s-a arătat extrem de nemulţumit. Deranjat de hotărârea telespectatorilor de a-i vota, acesta a mărturisit că nu i se pare corect ceea ce i se întâmplă.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV