Provocări inedite pentru concurenți! Cum și-au început aceștia anul 2014!

Marti, 7 Ianuarie 2014, 20:47

Concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o petrecere de Revelion fabuloasă. Însă, după ce au lenevit câteva ore, aceștia au fost provocați să ia parte la diverse activități.

Au făcut sport, au stat de vorbă cu psihologul Camelia Pătrășcanu și, unii dintre concurenți au primit mici cadouri.

Totuși, neînțelegerile nu au întârziat să apară. Ce s-a întâmplat, dar și ce evenimente au ”zdruncinat” din temelii cuplurile din Casă, află din clipul de mai sus!

Articole pe aceeasi tema

Foştii concurenţi au adus veşti bune! Cine şi-a găsit marea dragoste în afara casei

La un an de la încheierea competiţiei, mai mulţi foşti concurenţi au fost prezenţi în marea finală, iar înainte de marele eveniment, aceştia au făcut dezvăluiri despre viaţa lor sentimentală. Cine iubeşte din nou, aflaţi mai sus!

Iubiri furtunoase! Care au fost cuplurile care au trăit poveşti spumoase de iubire

Patru cupluri s-au căsătorit în Marea Finală, însă de-a lungul timpului alţi concurenţi au încercat să formeze cupluri, însă lucrurile nu au mers. Aflaţi mai multe amănunte, mai sus!

Mărturisirile foştilor concurenţi: Pe cine au susţinut Elena şi Lucian

S-au despărţit în urmă cu doar câteva luni, dar au rămas prieteni. Chiar şi aşa, Elena şi Lucian au preferinţe diferite. Înainte de marea finală, Elena a mărturisit că îşi doreşte să câştige Cristiana, în timp ce Lucian l-a susţinut pe Cristian.

Anunţul oficial făcut de Elly şi Cristian! Ce le-au transmis susţinătorilor

Au câştigat marele premiu al acestui sezon, iar Elly şi Cristian le sunt recunoscători susţinătorilor, motiv pentru care i-au invitat în Parcul Herăstrău, miercuri, la 20.30, la intrarea Charles de Gaulle.

Carmen: ”Dănuț este influențat de susținători. S-a temut să nu se afle că m-a sunat!”

Carmen este de părere că fostul ei iubit, Dănuț, este influențat de susținătorii lui din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV