Provocări inedite pentru concurenți! Cum și-au început aceștia anul 2014!

Marti, 7 Ianuarie 2014, 20:47

Concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o petrecere de Revelion fabuloasă. Însă, după ce au lenevit câteva ore, aceștia au fost provocați să ia parte la diverse activități.

Au făcut sport, au stat de vorbă cu psihologul Camelia Pătrășcanu și, unii dintre concurenți au primit mici cadouri.

Totuși, neînțelegerile nu au întârziat să apară. Ce s-a întâmplat, dar și ce evenimente au ”zdruncinat” din temelii cuplurile din Casă, află din clipul de mai sus!

Articole pe aceeasi tema

Tudor, între Loredana şi Adriana! Pe cine va alege concurentul

A încercat să se apropie de Adriana, însă nu a fost băgat în seamă, dar a avut parte de o surpriză. Tudor a aflat recent că Loredana îl place, dar nu a luat o decizie.

Aurel, mărturisire incredibilă: Ana-Maria îl place pe Mihai

Este hotărât să-l însoare pe Mihai şi face orice pentru asta. Aurel a purtat o discuţie cu acesta şi l-a sfătuit să se apropie de Ana-Maria, căci aceasta este interesată de el.

Se leagă o idilă!? Mihaela şi Emanuel, primul dans pe ritmuri romantice

Au avut numeroase discuţii aprinse, dar se pare că Emanuel a lăsat garda jos. După ce a petrecut mai mult timp în compania Mihaelei, acesta este dispus să o cunoască mai bine, dar aşteaptă ca ea să facă primul pas. Mai mult de atât, astăzi, în direct, cei doi au dansat pe melodia...

Mamele sunt revoltate că nu pot dormi din cauza fetelor!

Lipsa de odihnă le-a adus pe mame în pragul disperării! Acestea sunt revoltate că nu pot dormi din cauza fetelor care fac foarte mult zgomot!

Ștefan se simte urmărit de Luiza!

Comportamentul lui Ștefan a stârnit controverse! Concurentul a acuzat-o pe Luiza că îi urmărește orice mișcare!

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV