Primul sarut dintre Constantina si Raymond!

Luni, 21 Octombrie 2013, 15:20

Iubitele se aflau langa cei doi concurenti, dar acest lucru nu i-a facut sa inceteze din harjonit.

Ajunsi in curte, fericiti din cale afara, dupa ce au asistat la o dovada de pasiune intre Grigore si Mariana, Raymond si Constantina s-au sarutat pentru prima data.

Dupa momentul romantic, indragostitii au hotarat ca, incepand din ziua cu pricina, sa formeze oficial un cuplu. Constantina spune ca s-au atasat unul de altul si au planuri serioase.

Vezi canalul EXCLUSIV "Mireasa pentru fiul meu" pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

Dezvăluirile ULUITOARE ale unei MAME! Cum a fost părăsit un concurent îţi va sfâşia inima!

La aproape trei săptămâni de la debutul show-ului matrimonial, tot mai multe dezvăluiri ies la iveală despre concurenţi. Ecaterina, mama lui Cătălin a vorbit despre dezamăgirile în dragoste pe care le-a suferit fiul ei.

Elena, tot mai nehotărâtă! Va reuşi Lucian să ajungă la inima concurentei!?

A fost aleasă de Nagie ca să-i facă fiul fericit, însă Elena ezită. Concurenta se teme să formeze un cuplu cu acest băiat, pentru că-i este frică să nu fie dezamăgită.

Week-end încărcat pentru mamele din concurs! Ce s-a întâmplat cu acestea!

La sfârşitul acestei săptămâni, mamele din competiţie s-au confruntat cu o problemă dificilă, deoarece au fost nevoite să facă nominalizări.

Elena, extrem de rezervată: De ce s-a temut să formeze un cuplu cu Lucian!

S-a înscris în acest show matrimonial cu dorinţa de a-şi găsi sufletul pereche, însă Elena este extrem de rezervată. În ciuda faptului că a fost dorită intens de Lucian, ea nu s-a grăbit să formeze un cuplu.

Andreea, afirmaţie ULUITOARE: "Nu m-a jignit nimeni în viaţă mea atât cât m-a jignit Roxana!"

Un nou scandal a izbucnit în casa "Mireasă pentru fiul meu", după ce Andreea şi Roxana au avut un schimb dur de replici.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV