Primul sarut dintre Constantina si Raymond!

Luni, 21 Octombrie 2013, 15:20

Iubitele se aflau langa cei doi concurenti, dar acest lucru nu i-a facut sa inceteze din harjonit.

Ajunsi in curte, fericiti din cale afara, dupa ce au asistat la o dovada de pasiune intre Grigore si Mariana, Raymond si Constantina s-au sarutat pentru prima data.

Dupa momentul romantic, indragostitii au hotarat ca, incepand din ziua cu pricina, sa formeze oficial un cuplu. Constantina spune ca s-au atasat unul de altul si au planuri serioase.

Vezi canalul EXCLUSIV "Mireasa pentru fiul meu" pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

Cristiana, mărturisire uluitoare: Nu mi-e teamă de căsătorie, dar noaptea nunţii mă îngrozeşte!

Cristiana şi Marian au avut o discuţie tensionată când s-au luptat cu Elly şi Cristian pentru city break, iar acum, în direct, concurenta a făcut o mărturisire uimitoare cu privire la nunta lor. Ea a mărturisit că nu se teme de căsătorie, dar se îi este frică de noaptea nunţii.

Disperarea Cătălinei, motiv de amuzament pentru concurenţi!

După ce Cătălina aproape a leşinat de supărare că Nicolae a sărit gardul, concurenţii s-au amuzat teribil pe seama gesturilor făcute de ea. Ce au discutat aceştia, aflaţi mai sus!

Nicolae şi Dănuţ, discuţii tot mai aprinse: Ce se întâmplă între cei doi

Dănuţ şi Nicolae nu au fost prieteni niciodată, însă relaţia lor a avut de suferit după ce tatăl concurentului a mărturisit că fiul lui a sărit gardul, din cauza presiunilor făcute de acesta. De cealaltă parte, însă, Nicolae susţine că nu i-a cerut iertare pentru a ca Dănuţ...

Un vis împlinit! Elly a acceptat cererea în căsătorie a lui Cristian

Elly şi Cristian şi-au sărbătorit iubirea în urmă cu două zile, iar concurenta a avut parte de o surpriză inedită: iubitul ei a cerut-o de soţie. Emoţionat şi foarte simpatic, Cristian i-a adresat marea întrebare lui Elly, iar ea a acceptat.

Elly, afirmaţie surprinzătoare despre relaţia cu Cristian: "Vom fi împreună. Nu contează unde vom dormi."

La sfârşitul săptămânii trecute, Elly şi Cristian au avut o discuţie tensionată, însă cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Întrebată ce vor face când vor ieşi, aceasta a răspuns sincer că vor fi împreună, indiferent dacă vor dormi pe o bancă în parc sau nu.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV