Primul sarut dintre Constantina si Raymond!

Luni, 21 Octombrie 2013, 15:20

Iubitele se aflau langa cei doi concurenti, dar acest lucru nu i-a facut sa inceteze din harjonit.

Ajunsi in curte, fericiti din cale afara, dupa ce au asistat la o dovada de pasiune intre Grigore si Mariana, Raymond si Constantina s-au sarutat pentru prima data.

Dupa momentul romantic, indragostitii au hotarat ca, incepand din ziua cu pricina, sa formeze oficial un cuplu. Constantina spune ca s-au atasat unul de altul si au planuri serioase.

Vezi canalul EXCLUSIV "Mireasa pentru fiul meu" pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

Oana și Iuliana, discuții aprinse. Iată de ce s-a întâmplat între cele două!

După numeroasele conflicte pe care le-a avut cu Viorel, Oana și-a îndreptat atenția către Iuliana, fiind deranjată de un anumit gest pe care l-a făcut aceasta.

ULUITOR! Discuțiile dintre Oana și Viorel continuă. Ce au de împărțit cei doi!

Se plac la nebunie sau se urăsc? Aceasta este marea întrebare pe care și-o pun numeroase persoane, atunci când văd că discuțiile dintre Oana și Viorel sunt interminabile.

Tatăl Oanei, extrem de revoltat. Iată care este motivul supărării lui!

De Paște, Oana a fost vizitată de părinți, iar în cele câteva ore petrecute împreună aceștia nu au ezitat să-i arăte susținerea lor.

Andrei, acuzații grave la adresa Oanei. Ce spune acesta despre concurentă?

După ce Oana și Viorel au continuat să aibă discuții în contradictoriu, mai mulți concurenți au criticat intens atitudinea fetei.

Oana, din nou în centrul atenției! Concurenții au fost revoltați de atitudinea ei!

Divergențele dintre Oana și Viorel nu par să contenească. La sfârșitul săptămânii trecute, aceștia au avut o nouă discuție aprinsă, din cauza atitudinii fetei.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV