Primul sarut dintre Constantina si Raymond!

Luni, 21 Octombrie 2013, 15:20

Iubitele se aflau langa cei doi concurenti, dar acest lucru nu i-a facut sa inceteze din harjonit.

Ajunsi in curte, fericiti din cale afara, dupa ce au asistat la o dovada de pasiune intre Grigore si Mariana, Raymond si Constantina s-au sarutat pentru prima data.

Dupa momentul romantic, indragostitii au hotarat ca, incepand din ziua cu pricina, sa formeze oficial un cuplu. Constantina spune ca s-au atasat unul de altul si au planuri serioase.

Vezi canalul EXCLUSIV "Mireasa pentru fiul meu" pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

I-a oferit un sfat Adrianei şi a stârnit controverse! Care a fost motivul discuţiilor

După ce i-a spus Adrianei să formeze un cuplu cu Valentin, Loredana a fost criticată intens de concurenţi, care au spus că aceasta îşi urmăreşte propriile interese. Mai mult de atât, unele voci din competiţie spun că apropierea dintre Adriana şi Valentin nu ar fi una reală, ci...

Relaţia dintre Valentin şi Adriana, privită cu scepticism de Tudor! Ce spune acesta despre apropierea lor

La scurt timp după ce o susţinătoare a Adrianei i-a recomandat acesteia să se apropie de Valentin, în casă s-au produs schimbări. Cei doi concurenţi au început să petreacă mai mult timp împreună, iar acest lucru a fost criticat de Tudor.

Eduard, copleşit de durere! A izbucnit în lacrimi după ce a fost dezamăgit de iubita lui

Comportamentul indecent al Laviniei l-a adus în pragul disperării pe Eduard, care a izbucnit în lacrimi, în direct. Supărat că iubita lui nu a respectat ceea ce i-a cerut şi anume să aibă grijă de cuplul lor şi să nu intre în conflict cu cei din casă, concurentul a început să...

Eduard nu a stat pe gânduri! Nu a mai rezistat alături de Lavinia şi a plecat din studio

Tensiunea a atins cote maxime în această după amiază, în emisiune, unde Eduard s-a arătat dezamăgit de faptul că Lavinia a fost acuzată că a flirtat cu ospătarii atunci când a ieşit în oraş. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta s-a ridicat şi a plecat afară.

Aurel şi Alexandru şi-au pierdut controlul!

La petrecerea îndrăgostiţilor, Alexandru şi-a pierdut cumpătul!

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV