Concurenții vor să câștige o noapte la hotel! partea I

Perechea ce va pierde acest joc va fi eliminată din cursa spre o noapte la hotel!

Maria, mama lui Nicolae, afirmaţie incredibilă: Angela a făcut-o de ruşine pe Cătălina

A susţinut că a venit să-i fie aproape fiicei sale, însă în urma neînţelegerilor, Cătălina şi Angela s-au certat crunt, iar totul a culminat cu plecarea acesteia din casă. Acum, însă, când lucrurile s-au liniştit, Maria şi-a exprimat regretul pentru situaţia creată şi a spus...

Elly şi Cristian, o nouă ceartă! Ce s-a întâmplat între aceştia

A mai rămas puţin timp până la Marea Finală, dar neînţelegerile dintre Elly şi Cristian par să se înţeţească. De această dată, cei doi s-au certat după ce el şi-a exprimat dorinţa de a pleca în casa băieţilor, iar Elly l-a reţinut.

Mama lui Elly, acuzaţii deosebit de grave! Ce secret i-a împărtăşit fiicei sale

La începutul săptămânii, Elly a mers la cumpărături, iar acolo a fost întâmpinată de mama ei, care i-a dat mai multe sfaturi. Pe lângă faptul că a criticat relaţia pe care o are cu Cristi, mama acesteia i-a recomandat să se apare în direct, ca să nu mai fie sunată ea ori de câte...

Radu, reacţie furtunoasă la adresa Andradei: Nu vreau să mai aud de ea. Îmi doresc să fiu lăsat în pace

Au avut o relaţie tensionată pe parcursul emisiunii, iar acum, după ce mama lui a intervenit, Radu s-a văzut nevoit să facă nişte afirmaţii. Deranjat de faptul că este adus în discuţie de Andrada şi Cristi, acesta le-a transmis să-l lase în pace, pentru că are viaţa lui în afara...

Cristi, în lacrimi după ce mama lui Radu l-a criticat intens! Ce s-a întâmplat

După ce a reuşit să devină proprietarul maşinii, Cristi a fost intens criticat de mama lui Radu. Într-un interviu acordat pentru emisiune, ea a mărturisit că acesta a profitat de prietenia cu fiul ei şi a format un cuplu cu Andrada, ca să obţină cât mai multe câştiguri.

Dragoste cu năbădăi între Carmen şi Dănuţ!

Nuntă se apropie, iar Carmen şi Dănuţ devin mai irascibili pe zi ce trece!

Cătălina, afirmaţie şocantă către mama ei! Taci...că te lipesc. De azi nu-mi mai eşti mama

Discuţiile dintre Cătălina şi mama ei au generat, iar în urma acestora, concurenta a răbufnit. Ea i-a spus Angelei să nu mai vorbească, pentru că riscă să o bată. Mai mult de atât, pur şi simplu a renegat-o spunându-i că de astăzi nu-i mai este mamă.

Cătălina şi mama ei, discuţie explozivă! Cât de departe au ajuns cu replicile dure

Lucrurile dintre Cătălina şi mama ei, Angela, au degenerat zilele trecute. Dezamăgită de faptul că fiica ei este influenţată de Nicolae şi de mama lui, Angela a avut mai multe reacţii de neconceput.

Andrada, cu ochii în lacrimi, în direct! De ce a început să plângă

Nu a reuşit să-şi găsească marea dragoste, iar acum îşi doreşte cu ardoare să plece acasă. Andrada a izbucnit în lacrimi, în direct, când a aflat că Ana se află la Timişoara. Copleşită de emoţii, ea şi-a exprimat gestul spunând că îi este dor de casă, dar şi de Ana.

Cristi, revoltat pe atitudinea lui Marian! Gestul făcut de concurent l-a revoltat enorm

A reuşit să câştige maşina, însă acest lucru nu i-a adus fericire lui Cristi. Astăzi, concurentul s-a arătat revoltat de faptul că Marian s-a folosit de fel şi fel de trucuri pentru a rămâne în cursa pentru maşină. Mai mult de atât, faptul că l-a împins pentru a-şi recăpăta...

Cristi și Andrada, dispute din cauza mașinii

Cristi și Andrada au avut încă de la început o relație plină de indecizii din partea tinerei, care îi găsește constant nod în papură iubitului. Se pare că nici câștigarea mașinii nu le-a adus mai multă fericire, ci dimpotrivă.

Tensiunea a atins cote de neimaginat! Cătălina şi mama ei, discuţii îngrozitoare

Zilele trecute au fost extrem de tensionate pentru Cătălina şi mama ei, Angela. S-au certat cumplit, iar totul a culminat cu replici acide la adresa lui Nicolae, dar şi cu plânsete din partea Angelei.

Carmen, supărată foc pe Dănuţ! Ce s-a întâmplat între aceştia

Faptul că a părăsit cursa pentru maşină mult prea repede l-a enervat cumplit pe Dănuţ, care a avut o reacţie furtunoasă. El a spus că iubita lui nu i-a fost alături, iar Carmen s-a arătat deranjată de afirmaţiile făcute.

Relaţia dintre Andrada şi Cristi, la final!? Concurenta se simte sufocată

A reuşit să câştige maşina, însă Cristi nu se poate mândri cu o relaţie minunată. El şi Andrada nu reuşesc să se înţeleagă, iar concurenta a mărturisit că se simte sufocată.

Elly, dezamăgită de faptul că Cristian nu răspunde acuzaţiilor care li se aduc

Certurile par să nu se mai oprească pentru Elly şi Cristian. Recent, aceasta i-a reproşat partenerului ei că nu răspunde criticilor care li se aduc. Mai mult, ea s-a arătat extrem de afectată de faptul că mama ei i-a spus că e ipocrită.

Elly şi Cristian, în continuare agitaţi! De ce nu se mai înţeleg cei doi concurenţi

Ultima perioadă a fost deosebit de tensionată pentru Elly şi Cristian, care au avut mai multe discuţii aprinse. Dacă el a fost dezamăgit de faptul că iubita lui nu a luptat pentru o noapte în afara competiţiei, Elly s-a arătat dezamăgită de replicile acide ale mamei sale.

Andrada, o "bucătăreasă" desăvârşită! A gătit plăcinte, dar le-a ars

Andrada a vrut să-şi dovedească astăzi talentele de bucătăreasă desăvârşite, însă eforturile ei au fost în zadar. Plăcintele pe care le-a preparat le-a uitat în aragaz şi s-au ars.

Război aprig între soacra şi ginere!

Dezamăgită de tonul pe care propria fiica îi vorbea, Angela a părăsit competiţia!

Tatăl unei concurente, acuzaţii grave: Nu îşi doreşte o relaţie de iubire! Este interesată doar de câştigurile materiale

O prezenţă controversată în competiţie, Cătălina a fost acuzată chiar de tatăl ei că nu îşi doreşte o relaţie de iubire cu Nicolae, ci urmăreşte câştigurile financiare. De cealaltă parte, însă, Cătălina a negat totul şi a spus că timp de 17 ani tatăl nu i-a fost...

Dănuţ, replici acide! De ce au reuşit Cristi şi Marian să reziste şapte zile în cerc

Ultimele minute petrecute în cerc au fost cruciale pentru Cristi şi Marian, dar Dănuţ a fost aproape de ei şi le-a oferit sfaturi care mai de care mai inedite. Astfel, el le-a spus celor doi că au reuşit să stea atât de mult datorită persoanelor care le-au fost alături.

Carmen, supărată la culme pe Dănuţ! Care a fost motivul discuţiei lor

A fost eliminat din cursa pentru maşină aproape instant, iar asta i-a stârnit lui Dănuţ furie imensă. Dezamăgit de acest lucru, el a acuzat-o pe Carmen că nu i-a fost alături şi nu l-a susţinut, fapt ce a enervat-o la culme pe concurentă.

Elly şi Cristian, discuţii tot mai aprinse. De ce se ceartă cei doi concurenţi

Sfârşitul săptămânii trecute a adus numeroase discuţii aprinse între Elly şi Cristian. Dezamăgit de faptul că iubita lui nu a vrut să lupte pentru o noapte în afara competiţiei, Cristian a răbufnit şi nu a reuşit să se calmeze, în ciuda explicaţiilor primite din partea lui Elly.

Ce vor face Andrada şi Cristi după competiţie

"Ameţită" de "aroma" lui Cristi după şapte zile de stat în cerc, Andrada nu prea a vrut să-şi sărute iubitul!

Este oficial! Cristi a câştigat maşina pusă în joc la Mireasă pentru fiul meu

Şi-a dorit cu ardoare să devină posesorul maşinii puse în joc, iar acum visul i s-a îndeplinit. După şapte zile de infern, Cristi a reuşit să câştige maşina mult dorită.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV