Fetele isi cer scuze fata de Constantina

Sambata, 19 Octombrie 2013, 15:26
Fetele vorbesc despre discutia pe care au purtat-o in legatura cu Constantina si care a starnit controverse in randul telespectatorilor

Articole pe aceeasi tema

Răsturnare de situaţie SENZAŢIONALĂ: "Căsnicia noastră nu ar putea fi una FERICITĂ!" Oare se vor despărţi!?

Au afirmat de nenumărate ori că se iubesc la nebunie, însă acum relaţia lor pare să fi luat o întorsătură incredibilă. Andrei şi Cristina au o mulţime de discuţii aprinse, iar povestea lor pare să se apropie de final.

Andrei, afirmaţie DRACONICĂ: "Băi, femeie, eşti disperată! Doamne fereşte!

Întocmirea listei de cumpărături a fost subiect de ceartă pentru Andrei şi Cristina, care nu au reuşit să ajungă la un consens în privinţa produselor pe care le vor achiziţiona.

Daniela "şi-a scos" ghearele! Ce afirmaţii a făcut aceasta te va lăsa fără cuvinte!

Timp de aproape un an de zile, Daniela, mama lui Alin, a fost blândă şi a încercat întotdeauna să aplaneze conflictele, însă acum, la ieşirea din competiţie, aceasta a făcut mai multe afirmaţii tăioase.

Alin şi Gina, subiect de discuţie printre concurenţi! Cum au reacţionat la aflarea veştii că sunt împreună!

Au fost aproape unul de altul timp de aproape un an de zile, însă Alin şi Gina nu şi-au dat seama că se iubesc până nu au ieşit din competiţie.

Raymond şi Constantina, discuţii "picante": De ce s-au certat cei doi concurenţi!

Se iubesc la nebunie, se bucură de susţinerea a zeci de mii de fani, însă deseori au momente în care nu se înţeleg. Raymond şi Constantina au avut o ceartă aprinsă, din cauza unui dans.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV