Discutia pe care au purtat-o fetele a starnit ample controverse

Sambata, 19 Octombrie 2013, 15:30
Discutia pe care au purtat-o fetele despre Constantina a starnit ample controverse in randul baietilor.

Articole pe aceeasi tema

Cassandra a ales! Drumul ei în competiţie s-a încheiat

După ce a stârnit numeroase discuţii în casa Mireasă pentru fiul meu, Cassandra a decis să plece acasă. Hotărârea ei a venit în urmă cu puţin timp, după ce Robert, iubitul ei, a fost eliminat în Marea Finală.

Liliana, mama Cassandrei, reacţie furtunoasă! Ce i-a reproşat lui Eduard

Băieţii au criticat intens atitudinea Cassandrei, care a trecut de la Robert la Cosmin, iar mama acesteia a intervenit în direct. Dezamăgită de reacţiile lor, aceasta i-a reproşat lui Eduard că a vorbit urât despre fiica ei.

Crina, distrusă de durere după ce Cosmin a ignorat-o

Şi-a dorit să se apropie mai mult de Cosmin, însă răceala cu care a fost tratată a distrus-o pe Crina. Dezamăgită şi extrem de tristă, aceasta le-a mărturisit fetelor, printre lacrimi, că nu va forma un cuplu cu Cosmin.

A sărutat-o pe Cassandra, deşi nu se despărţise de Crina! Cum îşi explică Cosmin gestul

Tensiunea atinge cote maxime în casă, căci Crina a fost şocată să afle despre gestul iubitului ei, Cosmin, care a sărutat-o pe Crina. Deşi el spune că a fost o rătăcire de moment şi o vrea în continuare pe Cassandra, alţii susţin că a fost victima concurentei.

Adevărul despre relaţia dintre Cosmin şi Cassandra! Ce spune concurentul despre aceasta

S-au apropiat mult de când Robert a fost eliminat din competiţie, însă Cosmin susţine cu vehemenţă că nu este interesat de Cassandra. De cealaltă, parte însă, concurenta spune că acesta o place, însă nu are încredere în ea şi i-a oferit un ultimatum pentru a-i spune dacă vrea...

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV