Constantina si Raymond au primit flori de la admiratori!

Vineri, 15 Noiembrie 2013, 15:14

La puțin timp după ce s-au despărțit, chipul Contantinei a fost invadat de zâmbete din nou, după ce a primit mai multe buchete de flori din partea susținătorilor.

Cel care i-a înmânat florile a fost chiar Raymond, care a decis să pună punct relației. În același timp, el a dorit să le ceară fanilor să-l înțeleagă și să nu fie dezamăgiți din cauza separării de Constantina.


Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

Gilbert, mărul discordiei între concurenţi! Ce discuţii au apărut între Cristiana şi Marian

Năzdrăvăniile lui Gilbert au stârnit discuţii aprinse între concurenţi. Marian şi Cristiana au avut o mică ceartă, însă concurenta este de părere că acesta vrea să o facă să pară vinovată de discuţiile existente între ei.

Simona şi Radu, despre relaţia lor: Fiecare îşi doreşte altceva. Nu suntem împreună!

Chiar dacă în ultima perioadă au fost mai apropiaţi şi au admis că există o atracţie între ei, Radu şi Simona au mărturisit, astăzi, că nu-şi doresc o relaţie, deoarece fiecare are alte aşteptări.

Andrada şi Cristi s-au despărţit!? Concurenta, extrem de supărată după ce i s-a reproşat că e indiferent

La aproape trei săptămâni de la anunţul făcut privind faptul că formează un cuplu, Andrada şi Cristi par să se fi separat. După ce i s-a reproşat că e indiferentă, concurenta s-a supărat foarte tare, fapt ce a făcut-o să declare că nu ştie ce relaţie există între ei.

Ce se întâmplă între Andrada şi Cristi! De ce ezită aceasta să dea frâu liber sentimentelor

Au anunţat că formează un cuplu, însă Andrada şi Cristi nu sunt în culmea fericirii. Concurenta refuză să dea frâu liber sentimentelor, iar acest lucru îl afectează pe Cristi, care este trist.

Dănuţ este furios că iubita lui a încercat să îl împiedice pe Nicolae să sară gardul!

Dănuţ, extrem de nemulţumit de încercarea iubitei lui de a-l opri pe Nicolae să sară gardul!

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV