Constantina si Raymond au primit flori de la admiratori!

Vineri, 15 Noiembrie 2013, 15:14

La puțin timp după ce s-au despărțit, chipul Contantinei a fost invadat de zâmbete din nou, după ce a primit mai multe buchete de flori din partea susținătorilor.

Cel care i-a înmânat florile a fost chiar Raymond, care a decis să pună punct relației. În același timp, el a dorit să le ceară fanilor să-l înțeleagă și să nu fie dezamăgiți din cauza separării de Constantina.


Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

Nicolae și Emilia nu-şi mai vorbesc: "Ne răzbunăm pe noi"

Secrete incomode au ieșit la lumină, iar vrajba a pus dragostea în pericol. Nimic nu a putut vindeca rănile provocate de tainele dezvăluite.

Alexandra, către Florin: ”Te-aș tortura ca în Fifty Shades of Grey. Ce-o sa fie la noi acasă!”

Alexandra și Florin plutesc pe aripile pasiunii. Cei doi se gândesc să-și transforme viitoarea lor casă într-un cuibușor de nebunii!

Mirela Boureanu Vaida, mesaj pentru propria soacră: ”De când a venit iar soacra, vai ce ploaie și ce vânt / E mai rea ca toată ploaia care cade pe pământ!”

Mirela Boureanu Vaida a ținit să-i transmită un mesaj muzical propriei soacră: ”De când a venit iar soacra, vai ce ploaie și ce vânt / E mai rea ca toată ploaia care cade pe pământ!”.

Mirela Boureanu Vaida, surpriză pentru viitoarea ei fetiță: ”Mulțumesc din suflet”

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida, a avut parte de un cadou din partea unei mama.

Loredana, nemulţumită de schimbările survenite în comportamentul lui Ionuţ

Târziu în noapte, Alexandra şi Loredana dezbat schimbările negative din atitudinea iubiţilor!

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV