Constantina si Raymond au primit flori de la admiratori!

Vineri, 15 Noiembrie 2013, 15:14

La puțin timp după ce s-au despărțit, chipul Contantinei a fost invadat de zâmbete din nou, după ce a primit mai multe buchete de flori din partea susținătorilor.

Cel care i-a înmânat florile a fost chiar Raymond, care a decis să pună punct relației. În același timp, el a dorit să le ceară fanilor să-l înțeleagă și să nu fie dezamăgiți din cauza separării de Constantina.


Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

Momente de colecţie în concurs: Fetele şi băieţii s-au distrat cum au putut mai bine!

La doar două săptămâni de la debutul competiţiei, fetele şi băieţii încep să lege prietenii strânse. Recent, ei au petrecut momente inedite şi s-au distrat la maximum.

Al doilea cuplu din concurs!? Lucian este convins că fata visurilor lui este...Elena!

La scurt timp după ce Cătălin şi Cristiana au anunţat că au decis să-şi acorde o şansă, Lucian, un alt concurent, pare tot mai hotărât să înceapă o relaţie cu Elena.

Elena, din nou în centrul atenţiei! Cu ce concurentă a intrat în conflict!

La doar o zi după ce a avut o ceartă aprinsă cu Simona, Elena a fost din nou în centrul atenţiei, după ce a schimbat mai multe replici dure cu Elly.

Maria a decis! Cine este concurenta pe care ar dori să o aibă ca noră!

A interacţionat cu toatele fetele din competiţie, le-a analizat în detaliu, iar acum Maria a decis. Cea care ar putea să-i facă fiul fericit este nimeni alta decât Simona.

Mamele, dezamăgite de băieţii lor! Ce s-a întâmplat între aceştia te va lăsa fără cuvinte!

În ciuda faptului că cel de-al patrulea sezon al emisiunii a debutat în urmă cu două săptămâni, tensiunea din casă e alarmantă. După conflictele dintre fete, mamele s-au arătat dezamăgite de băieţii lor.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV