Constantina si Raymond au primit flori de la admiratori!

Vineri, 15 Noiembrie 2013, 15:14

La puțin timp după ce s-au despărțit, chipul Contantinei a fost invadat de zâmbete din nou, după ce a primit mai multe buchete de flori din partea susținătorilor.

Cel care i-a înmânat florile a fost chiar Raymond, care a decis să pună punct relației. În același timp, el a dorit să le ceară fanilor să-l înțeleagă și să nu fie dezamăgiți din cauza separării de Constantina.


Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” pe Antenaplay.ro!

Articole pe aceeasi tema

Cătălina şi Cristi, discuţii aprinse! Ce se întâmplă între cei doi concurenţi

După ce mama concurentei a intervenit, în direct, făcând anumite afirmaţii, între Cristi şi Cătălina a izbucnit un conflict aprins. Cei doi şi-au aruncat vorbe dure şi nimic nu i-a putut opri. De celelaltă parte, atitudinea lui a fost explicată, de unele voci din casă, prin...

Nicolae, ţinta criticilor! Ce s-a întâmplat între el şi ceilalţi concurenţi

După ce a câştigat mai multe curse în cadrul competiţiei pentru câştigarea maşinii, Nicolae a fost eliminat fapt ce a stârnit critici între cele două echipe. Care a fost motivul disputei? Ei bine, cei din echipa concurentului sunt de părere că eliminarea lui Nicolae a fost o...

Adevărul total despre doamna Mena! Cine este această femeie

A stârnit controverse printre fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", însă adevărul a ieşit la iveală. Dănuţ a recunoscut că doamna Mena este, într-adevăr, mătuşa lui Dănuţ, însă nu a vrut să spună acest lucru deoarece este om de afaceri.

Dezvăluire INCREDIBILĂ despre Dănuţ! Ce adevăr ascunde acesta

La scurt timp după ce a afirmat că trebuie să se întâlnească cu o susţinătoare la cumpărături, Dănuţ a fost criticat intens pentru că a minţit. În urma unui mail trimis de telespectatori, se pare că doamna Mena, susţinătoarea lui Dănuţ, ar fi de fapt, mătuşa acestuia.

Fetele nu mai vor să împartă bugetul comun de cumpărături cu Ionela!

Prietenii destrămate de neînțelegerile de la buget! Elly, Simona și Cristiana nu mai vor să împartă bugetul comun de cumpărături cu Ionela!

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV