Constantina: "Nu am să îi mai dau o sansă lui Raymond!

Vineri, 15 Noiembrie 2013, 15:46

Deși Raymond a fost ”mesagerul” susținătorilor săi și i-a dăruit flori Constantinei, readucând zâmbetul pe chipul ei pentru un moment, cei doi nu mai pot fi împreună.

Concurenta a mărturisit că nu poate să îi mai acorde o nouă șansă partenerului, pentru că și-ar fi dorit ca Raymond să aibă încredere în ea, nu să spună că declarațiile sale au fost făcute pentru a fi în centrul atenției.

Cei doi s-au despărțit în aceeași zi în care trebuiau să celebreze prima lună de relație.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” pe Antenaplay.ro!Articole pe aceeasi tema

Elena, criticată vehement de concurenţi: Ce spun aceaştia despre atitudinea fetei

După ce Elena l-a sărutat pe buze pe Lucian şi a mărturisit că nu poate rămâne în competiţie fără el, concurenţii au criticat vehement atitudinea ei. În timp ce unii sunt de părere că aceasta e realizat ce simte abia după ce l-a pierdut, alţii consideră că dacă îl iubea cu...

Cristiana, copleşită de regrete: Ce s-a întâmplat cu prietenia dintre ea şi Elena

Erau prietene bune, însă acum totul s-a dus pe apa sâmbetei. După ce i-a făcut mărturisiri picante despre familia ei, Cristiana nu mai vrea să vorbească cu Elena.

Simona şi Nicolae, din nou împreună!? Ce spun cei doi despre o eventuală relaţie

Au fost împreună, dar relaţia lor nu a funcţionat. Acum, Simona şi Nicolae s-au apropiat din nou, iar concurenţii sunt de părere că vor forma un cuplu.

Cătălin, mişcări ameţitoare precum o cadână! Cum s-a distrat la petrecerea de la sfârşitul săptămânii

La sfârşitul săptămânii trecute, concurenţii au încins o petrecere pe cinste. Dacă Marian şi-a dorit să se înveselească cu puţin alcool, dar nu a fost lăsat de iubita lui, Cătălin a fost vedeta serii, pentru că a dansat mai sexy precum o cadână.

Distracţie şi nebunie! Jorge i-a cumpărat pe concurenţii de la Mireasă pentru fiul meu

După ce a făcut furori pe scena de la Te cunosc de undeva, Jorge a venit în platoul emisiunii Mireasă pentru fiul meu, unde i-a încântat pe concurenţi cu mai multe colinde de Crăciun.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV