Constantina: "Nu am să îi mai dau o sansă lui Raymond!

Vineri, 15 Noiembrie 2013, 15:46

Deși Raymond a fost ”mesagerul” susținătorilor săi și i-a dăruit flori Constantinei, readucând zâmbetul pe chipul ei pentru un moment, cei doi nu mai pot fi împreună.

Concurenta a mărturisit că nu poate să îi mai acorde o nouă șansă partenerului, pentru că și-ar fi dorit ca Raymond să aibă încredere în ea, nu să spună că declarațiile sale au fost făcute pentru a fi în centrul atenției.

Cei doi s-au despărțit în aceeași zi în care trebuiau să celebreze prima lună de relație.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” pe Antenaplay.ro!Articole pe aceeasi tema

Emanuel, afirmaţii inedite: "Ştiu ce vreau, dar nu voi fi niciodată un căţeluş!"

Nu a format însă un cuplu, dar este cu "ochii în patru". Emanuel ştie foarte bine ce vrea, astfel că analizează atent comportamentul fetelor, însă nu îşi doreşte să fie un căţeluş, fapt pentru care cântăreşte bine orice decizie pe care o ia.

Ana-Maria, o prietenă falsă!? Ce "rol" a jucat în trio-ul Cassandra-Cosmin-Crina

În timp ce Cosmin trecea printr-o "criză existenţială", Ana Maria petrecea mult timp în compania celor două fete implicate în trio şi anume, Crina şi Cassandra. Astfel, aceasta le-a oferit sfaturi ambelor fete, iar acum a fost acuzată de ipocrizie.

A sărutat-o pe Cassandra, dar o vrea pe Crina: "A fost doar un joc! Nu aş fi avut o relaţie cu o fată ca ea!"

La scurt timp după ce Cassandra a părăsit competiţia iubiri, Cosmin s-a apropiat de Crina şi a încercat să-şi explice gestul. Astfel, acesta i-a spus concurentei că nu ar fi "lăsat friptura de acasă pentru a mânca un hamburger în oraş."

Ana-Maria: "Îmi place de Emanuel!"

Ana-Maria a declarat că a pus ochii pe Emanuel! În replică, acesta spune că nici nu se poate pune problema formării unui cuplu între ei!

Maria acuză: "Luiza o vrea pe Cristina pentru Tudor!"

Maria sare la gâtul Luizei! Concurenta susține că aceasta o vrea pe Cristina pentru Tudor, și de aceea îl urmărește pe Ștefan!

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV