Constantina: "Nu am să îi mai dau o sansă lui Raymond!

Vineri, 15 Noiembrie 2013, 15:46

Deși Raymond a fost ”mesagerul” susținătorilor săi și i-a dăruit flori Constantinei, readucând zâmbetul pe chipul ei pentru un moment, cei doi nu mai pot fi împreună.

Concurenta a mărturisit că nu poate să îi mai acorde o nouă șansă partenerului, pentru că și-ar fi dorit ca Raymond să aibă încredere în ea, nu să spună că declarațiile sale au fost făcute pentru a fi în centrul atenției.

Cei doi s-au despărțit în aceeași zi în care trebuiau să celebreze prima lună de relație.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” pe Antenaplay.ro!Articole pe aceeasi tema

Conflict aprins între mame: Ce s-a întâmplat între acestea!

În timp ce fetele au avut mai multe discuţii în contradictoriu, nici mamele nu au fost mai liniştite. Deranjate de bunica Maria, acestea s-au certat.

Noi divergente intre concurente! Acuzatii grave facute de Elena la adresa Andreei!

Nici bine nu s-a atenuat conflictul avut cu Simona, căci Elena a intrat în polemici cu o altă concurentă. Andreea este cea care a intrat în atenţia fetei.

Andreea nu reuşeşete să se acomodeze: Concurenta se simte marginalizată!

Deşi au trecut doar două săptămâni de la debutul competiţiei, Andreea nu reuşeşte să se acomodeze şi trece prin momente mai delicate.

Dragostea pluteşte în aer! Ei au decis să-şi acorde o şansă şi formează primul cuplu din competiţie!

La aproape două săptămâni de la începutul celui de-al patrulea sezon al emisiunii, Cristiana şi Cătălin au decis să-şi acorde o şansă şi să înceapă să se descopere pas cu pas.

Daniel are cale liberă! Cine este femeia pe care vrea să o cucerească!

Încă de când a văzut-o s-a arătat fascinat de frumuseţea Valentinei, iar acum, Daniel are cale liberă. Deşi i-a plăcut şi lui, Cristian a decis să se retragă.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV