Andreea: "Iuliana i-a dat o palmă peste gură Corinei!"

Luni, 2 Decembrie 2013, 15:04

Dezvăluire incredibilă în Casă. Andreea, cât și o telespectatoare susțin că Iuliana i-ar fi dat o palmă Corinei.

Concurenta o acuză pe mama lui Traian că ar fi lovit-o pe Corina peste gură și, la câteva momente, i-ar fi spus că e proastă.

La rândul ei, aceasta neagă acuzațiile și susține că totul a fost o simplă glumă.


Articole pe aceeasi tema

Cătălina şi Cristi, discuţii aprinse! Ce se întâmplă între cei doi concurenţi

După ce mama concurentei a intervenit, în direct, făcând anumite afirmaţii, între Cristi şi Cătălina a izbucnit un conflict aprins. Cei doi şi-au aruncat vorbe dure şi nimic nu i-a putut opri. De celelaltă parte, atitudinea lui a fost explicată, de unele voci din casă, prin...

Nicolae, ţinta criticilor! Ce s-a întâmplat între el şi ceilalţi concurenţi

După ce a câştigat mai multe curse în cadrul competiţiei pentru câştigarea maşinii, Nicolae a fost eliminat fapt ce a stârnit critici între cele două echipe. Care a fost motivul disputei? Ei bine, cei din echipa concurentului sunt de părere că eliminarea lui Nicolae a fost o...

Adevărul total despre doamna Mena! Cine este această femeie

A stârnit controverse printre fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", însă adevărul a ieşit la iveală. Dănuţ a recunoscut că doamna Mena este, într-adevăr, mătuşa lui Dănuţ, însă nu a vrut să spună acest lucru deoarece este om de afaceri.

Dezvăluire INCREDIBILĂ despre Dănuţ! Ce adevăr ascunde acesta

La scurt timp după ce a afirmat că trebuie să se întâlnească cu o susţinătoare la cumpărături, Dănuţ a fost criticat intens pentru că a minţit. În urma unui mail trimis de telespectatori, se pare că doamna Mena, susţinătoarea lui Dănuţ, ar fi de fapt, mătuşa acestuia.

Fetele nu mai vor să împartă bugetul comun de cumpărături cu Ionela!

Prietenii destrămate de neînțelegerile de la buget! Elly, Simona și Cristiana nu mai vor să împartă bugetul comun de cumpărături cu Ionela!

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV